Beautytip: Concealer als oogschaduwbasis


Oogschaduwbasis. Of je het nou wel of niet fijn vind of je weet er helemaal niks van. Nou, laat het me je vertellen! Een oogschaduwbasis is zoals het woord al zegt een basis voor wat daarna komt. Oogschaduw (gewoon de normale) zijn in poedervorm en blijven niet lang zitten. Je zult ook wel merken na een lange dag zit er niet veel oogschaduw meer op je ogen. Maar daar hebben ze dit wondermiddel voor uitgevonden! Let's read more!
Zoals ik net al zei, oogschaduw is in poedervorm. Probeer maar een beetje poeder los op je handen te leggen, het valt eraf. Nou is oogschaduwpoeder zo dun dat je het erop kan 'smeren'. Maar alsnog blijft het poeder en plakt het niet.
NYX
Oogschaduwbasis is dus de basis voor je oogschaduw. Duhhh?! Anyway, het is het basis laagje wat je op je ooglid en arcadeboog etc smeert, voordat de poeder erop komt. De oogschaduwbasis zorgt ervoor dat het beter pakt, en langer blijft zitten.
Ook laat het de kleur van je oogschaduw mooi uitkomen.

Hema
Wat is nou de beautytip? Heb je genoeg concealers in huis maar een oogschaduwbasis? Of is het zondag en wil je het graag uitproberen maar is de winkel dicht? No problem! Concealer werkt net zo goed. Alleen een concealer is niet doorzichtig, dus beinvloed het wel de kleur van je oogschaduw. Daar moet je een beetje mee spelen totdat je het juiste effect hebt bereikt. Voor de rest werkt het hetzelfde, het is vloeibaar en werkt prima.

9 opmerkingen:

 1. Leuke post! Mooie producten ook!

  x
  http://jewelsbyjuul.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat deed ik eerder ook altijd, maar ben toch overgestapt op oogschaduwbasis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik doe dat inderdaad ook altijd! dacht dat dat moest :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! ;)
  Ik volg je btw, volg je terug? ^^
  Kus. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goeie tip, ik gebruikte eigenlijk altijd gewoon mijn foundation. Maar dat werkt niet zo heel goed...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post, en handige tip!
  liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi..I quite like the post. It shares very useful information regarding the usage of beauty products. Only after reading the blog, I come to know about the right usage of concealer. Thanks a lot. You can get some more beauty treatment related answers here

   Verwijderen

Super dat je een reactie achterlaat!

 
BEAUTYQUEENXL © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects