Over beautyqueenxl


Wat is beautyqueenxl.blogger.com?
Beautyqueenxl is mijn persoonlijke dagboek over mijn ambities en interesses. De plek waar ik jullie graag tips geef en dingen wil leren die jullie misschien nog niet kennen. De plek waar ik jullie laat kennismaken met producten en technieken waar jullie zelf mee kunnen puzzelen.

Wat houdt het precies in en wat kan ik verwachten?

Ik ben geen proffesionele blogger, en heb nog weinig ervaring in het 'blogwereldje', Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik hiervoor wel wat meer blogs heb gehad, maar nog niet zo serieus er mee bezig ben geweest. Zelf doe ik de kappersopleiding en daar leer ik veel dingen over het haar (logisch). Ook op mijn stage/werk leer ik veel. Ook leer ik daar de werking van producten kennen. Die kennis wil ik graag met jullie delen. Wat je kan verwachten, een hoop variatie! Dit blog heet beautyqueenxl en zal ook voornamelijk over beauty gaan, maar ook een deel lifestyle. Maar daarvoor moet je de blogs gaan lezen!

0 comments:

Een reactie posten

Super dat je een reactie achterlaat!

 
BEAUTYQUEENXL © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects