Mijn tien onmisbare beautyproducten



Iedereen heeft een aantal producten die die niet kan missen. Je favoriete shampoo, je o zo geweldige lipgloss of die perfecte conditioner. Ook ik heb favoriete beautyproducten. Ik heb eens een kijkje genomen en heb er 10 favoriete uitgezocht. 

Bijna iedereen gebruikt wel make-up remover, lotion of doekjes. Ik zelf vind doekjes heel makkelijk en handig. Ik gebruik Garnier reinigingsdoekjes omdat ik van bijna alle andere merken uit de drogist rooie vlekken krijg. Bij deze heb ik dat niet, dus dit is echt een must voor mij atm!

Deze stijgt boven al mijn duurdere conditioners uit! Andrelon gebruikte ik voordat ik kapster werd vaak, altijd, en nog steeds gebruik ik hem. Ik vind hem geweldig! Hij maakt je haar lekker zacht en ruikt ook nog eens heerlijk.

Wat echt onmisbaar is is mijn haar hersteller! Ik verf mijn haar om de zoveel weken weer blond, omdat ik steeds donkerder wordt van me zelf. Daardoor beschadig je je haar natuurlijk enorm. Deze 'creme' is ideaal, als versteviging maar ook als creme en finishing.
 
Dit is een conditioner spray van de blond me serie van schwarzkopf. Niet in de winkel verkrijgbaar, alleen in kapsalons helaas. Dit is een spray die er voor zorgt dat je haar makkelijk uitkam baar is. Ook dit is een heel goed verzorgend product en perfect voor mijn haar.
 
Deodorant! Kan niet zonder, wil niet zonder, ga niet zonder mijn deodorant de deur uit! Ik hier hiervan niet echt een favoriet, maar deze van vogue gebruik ik de laatste tijd.
 
Make-up. Voor mijn doen heb ik aardig wat. Maar ik heb niet zoveel om te zeggen dat ik een stash heb. Mijn standaart producten die ik nu het liefst gebruik zijn de:
1) Rimmel oogpotlood. 2) Lancôme concealer. 3) Rimmel match perfection foundation. 4) Rimmel day 2 night mascara. 5) Maybelline the colossal volume express.

Wat zijn jouw onmisbare beautyproducten op dit moment?


6 opmerkingen:

  1. bedankt voor je reactie! we hadden inderdaad erg mooi weer. :)
    Voor mij zijn deo,make up remover doekjes en mascara(alleen dan van Maybelline one by one) ook echt onmisbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan niet zonder eyeliner, mascara, lippenstift, deo en make up remover!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan niet zonder mijn BB cream en wimperkruller/mascara.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kan niet zonder mijn eyeliner, mascara en lippenstift

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk! Ik kan eigenlijk zonder alles, maar het liefst met toch een beetje oogpotlood en mascara. ;)
    Kus! <3

    BeantwoordenVerwijderen

Super dat je een reactie achterlaat!

 
BEAUTYQUEENXL © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects