Review: Action max lipsticks

 
Je hebt er vast wel vaker over gehoord. De make-up producten van de Action. De een is er heel positief over, en de ander wat minder. Nou was ik laatst bij de action, en heb ik een aantal producten meegenomen om te testen. Daaronder vielen ook de lipsticks. Ik heb er 2 meegenomen en ben ze gaan testen. Ben je benieuwd?

 
De lipsticks zelf zien er best oké uit. Simpel, maar wat moet je ook verwachten van die prijs? Wat ik wel jammer vind, is dat de verpakking niet echt stevig is. Dit betekent als je hem los in je tas zou doen, er een grote kans bestaat dat ie snel stuk is.
Op de verpakking stond dat ze lang blijven zitten, een perfecte dekking geeft en niet uitdroogt. Ik heb de kleuren hot pink & fabulous orange. Best felle en opvallende kleuren.
 
Opzich hebben ze een goeie pigmentatie! En zeker voor de prijs! De linker heeft iets minder en de rechter heeft meer shimmer en glans.

Dit is hem dan. De hot pink. Ik moet zeggen, hij ziet er mooi uit op mijn lippen! Helaas tekent ie wel lijntjes dus super goed vind ik hem niet dekken. Wel vind ik het een hele mooie kleur.
 
Ik vind deze kleur meer weg hebben van peach dan van oranje. Hij is niet zo knal als ik gedacht had en dat maakt het een fijn simpel lipstickje!
Wat vinden jullie van de action lipsticks? Ze kosten maar €0,89,- voor 2 stuks. Geen geld toch?

3 opmerkingen:

  1. Ik vind deze kleurtjes super mooi! Ik had ze al zien voorbijkomen op livelifegorgeous :D

    xx Elize

    BeantwoordenVerwijderen

Super dat je een reactie achterlaat!

 
BEAUTYQUEENXL © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects