Leuke apps welke heb jij?

25_32666_389848_fe8f3e07ee8dbd31f7fde33e7ef9f57d_c5b407_301_large
Of je nou de iphone hebt, samsung, sony erricson of een nokia, op alle smartphones kun je apps downloaden. Het is een hype, iedereen is er verslaafd aan en het is super handig. Pizza's bestellen met je telefoon of je rekening bekijken, ideaal! Maar welke apps hebben we nou eigenlijk zelf op de telefoon staan?
In deze post neem ik jullie mee in een kijkje in mijn telefoon. Haha, dat kan natuurlijk niet echt, maar ik ga jullie vertellen wat mijn favo apps zijn.
Om te beginnen natuurlijk whatsapp. Wie heeft het nou niet? Ideaal, zodra je internet verbinding hebt 'gratis smssen'. Helaas gaan er verhalen rond dat je er in de toekomst voor moet gaan betlalen. Als tweede heb ik viber uitgekozen. Viber is een app waarmee je gratis kan bellen en smssen naar mensen die ook viber hebben. Een beetje vergelijkbaar met skype, maar dan zonder videobeeld. Als derde natuurlijk Twitter, niet te missen! Mede door twitter hou ik mijn sociale contacten up to date, en lees ik wat anderen aan het doen zijn.
De ns reisplanner, als ik met de trein moet reizen, dan kan ik zien of er vertragingen zijn. Ook heb ik de vertrektijden allemaal op een rijtje staan wat erg handig is. Ook de 9292ov app gebruik ik veel. Bustijden etcetc. Wat voor mij onmisbaar is, is de myvodafone app. Hier hou ik bij hoeveel mb/belminuten ik van mijn abbonement verbruikt heb.

Voor de rest heb ik nog wat kleine apps, zoals thuisbezorgd.nl , abn amro bankieren. Voor de rest gebruik ik niet zo heel veel apps.

Weet jij nog leuke apps?

16 opmerkingen:

  1. Ik vind zelf RUMBLE ee erg leuke app en de pathé app!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor je lieve reactie! Het was gisteren en vandaag zeker super weer! :)

    xLiefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die apps gebruik ik allemaal ook! Ik gebruik ook Instagram, facebook, sleep cycle en rumble!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Whatsapp is bij mij ook een van de meest gebruikte apps! Verder vind ik Instagram, Tumblr en Canon cat ook erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat leuk, deze apps zijn ook echt fijn.
    Liefs, Mi-lou

    www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Teveel om op te noemen haha ;-) Op dit moment ben ik into Skype en Pet Shop. Heb vooral veel onzinapps. Leuk dat je mij volgt :-) Gebruik je ook bloglovin want daar volg ik heel veel blogs en dan kan ik je terugvolgen? Wanneer ben je uitgerekend van je kleine???

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuke apps! ik heb er alleen niet echt veel verstand van ;$

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je wel een smartphone dan? Want alleen daarop kun je apps downloaden. En als je er niks van snapt, je moet het leren want dan is het super! :)

      Verwijderen
  8. superleuk! Ik heb nu een samsung star, maar krijg binnenkort wel een nieuwe smartphone waar apps op kunnen. Dan ga ik ze even allemaal downloaden :D

    liefs,
    Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk! Ik heb net een Iphone dus moet nog allerlei leuke apps zoeken!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb een kleine verslaving aan instagram en de blogger app is ook één van mijn favorieten. Ik kan ook niet meer zonder mijn iphone en mijn apps :).

    x

    http://candylovecity.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. leuk! Ik heb zelf ook nog een vertalingapp. Wel handig als je snel een woordje uit het engels of frans ofzo moet vertalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuk ! ik zit veel op instagram, heel leuk !
    xxx lian.

    BeantwoordenVerwijderen

Super dat je een reactie achterlaat!

 
BEAUTYQUEENXL © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects